Mielőtt bárki is félreértené: ezek a rajzok nem tőlünk származnak, mi csak fordítjuk őket. Úgy gondoltuk, hogy talán mások is kedvet kapnak a rendszeres olvasásához, ahogyan ez nekünk is sikerült.

A napi szinten megjelenő képsorok Mikael Wulff és Anders Morgenthaler Dán elmebetegek fejében születik meg és minden nap pontban 00:00-kor frissítik a honlapjukat. A Wulffmorgenthaler szóösszetétel takarja kettőjük munkásságát, amibe visszamenőleg is belenézhettek. Mi úgy gondoltuk, hogy tartjuk magunkat ehhez a napi egy minimális megjelenéshez, de szeretnénk a nagy kedvenceinket is megmutatni, szóval így blog induláskor elképzelhető, hogy több bejegyzés lesz.

Talán többet nem is kell mondani, köszönjük ha olvassátok, és reméljük tetszeni fog nektek. A kommentek pedig jöhetnek nyugodtan :)

Szerző: Hage  2009.01.21. 22:20 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://wulffmorgenthaler.blog.hu/api/trackback/id/tr99895101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása